Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

WoodWick Winkel

WoodWick Winkel

Stel je een heerlijk ruikende winkel vol met de heerlijkste geuren voor, dat is bij ons het geval. Dit maakt Plezant Living & Gifts bij uitstek de WoodWick Winkel en forHome.nl de WoodWick Webshop voor iedereen die fan is van WoodWick. Met een zeer groot assortiment aan WoodWick geuren, geurkaarsen, wax melts, slaag je bij ons altijd! Plezant Living & Gifts is niet voor niets een WoodWick Platinum Dealer.
Wij hebben meer dan 50 geuren in alle modellen verkrijgbaar in de WoodWick winkel en direct  leverbaar in de WoodWick Webshop, dat maakt ons vrij uniek! Bestel je favoriete geur direct online.

WoodWick winkel

WoodWick geuren

In de WoodWick Winkel vindt je ons volledige assortiment aan WoodWick geuren in één overzicht. De diverse WoodWick geurkaarsen en wax melts zijn er in vele verschillende geuren! Hierdoor is er voor elke neus en voor ieder seizoen meere dan voldoende keuze om een heerlijke geur te vinden. Het assortiment van de WoodWick geuren zijn in verschillende soorten in te delen. Je hebt onder andere keuze uit houtachtige geuren, fruitige geuren, zoete geuren of juist weer frisse geuren. Alle geuren van WoodWick zijn heel erg mooi!

Frisse WoodWick geuren

Zo zijn er diverse frisse geuren van WoodWick, hier vallen de geuren als Linen of Pure Comfort onder, maar verrassend genoeg ook de Lavender Spa.
De meest favoriete geur van WoodWick is waarschijnlijk toch de Linen wel. De geuromschrijving van de WoodWick Linen is alsvolgt: “De geur van schone was, gedroogd in een zachte zomerbries”. Het komt eigenlijk neer op een heerlijke geur die weg heeft van schoon wasgoed, zoals een aantal andere frisse geuren.

Houtachtige WoodWick geuren

Naast de frisse geuren zijn er diverse houtachtige geuren, zoals bijvoorbeeld de WoodWick Oudwood.  Andere geuren zijn de WoodWick Sand & Driftwood, de WoodWick Evening Bonfire, de WoodWick Wood Smoke om er een paar te noemen.

Zoete WoodWick geuren

Voor de ware zoetekauw zijn er heerlijke WoodWick geuren. Een van de zoetste geuren is bijvoorbeeld de WoodWick Bakery Cupcake, maar er zijn er meer. Denk aan de WoodWick Biscotti, of de WoodWick  Currant om een paar heerlijk zoete geuren te noemen.

Fruitige WoodWick geuren

Naast die zoete geuren heb biedt WoodWick ook heerlijke fruitgeuren. Denk aan die heerlijke WoodWick Black Cherry, wat sowieso één van de toppers van WoodWick is. Maar er zijn er uiteraard meer, zoals de WoodWick Island Coconut, de WoodWick Fig of de WoodWick Apple Basket.

WoodWick geurkaarsen

Ben je ook zo verzot op die heerlijke WoodWick Geurkaarsen en wil je graag uit alle geuren kunnen kiezen? Maak dan een keuze en bestel die heerlijke WoodWick geurkaarsen in onze WoodWick webshop op forHome.nl. Wil je eerst alle geuren ruiken voor je een keuze maakt? Ook dat is mogelijk, kom dan eens langs in onze winkel of neem direct contact met ons op! We adviseren je graag over een passende geur om de juiste sfeer te maken in huis.

WoodWick Large Candle WoodWick Medium Candle WoodWick Mini Candle WoodWick Ellipse Candle
WoodWick Wax Melts WoodWick Geuren WoodWick Accessoires WoodWick Aanbieding
WoodWick Trilogy WoodWick Reserve WoodWick SmartGel WoodWick SALE