Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

WoodWick Warm Wool Medium Candle

Meer Views

WoodWick Warm Wool Medium Candle

Beschikbaarheid: In voorraad

WoodWick Warm Wool Medium Candle

92052

...
€ 21,95

Details

WoodWick Warm Wool Medium Candle

De geur van de WoodWick Warm Wool Medium Candle is die van warme wol en wilde bloemen

Deze WoodWick Warm Wool Medium Candle komt in een stevig glazen pot en heeft een houten afsluitdop, die bij het branden als onderzetter kan dienen. Is deze kaars eenmaal opgebrand, dan heb je zo een ideale bewaarpot. Iedere WoodWick geurkaars heeft een houten lont, waardoor de lont een zacht knisperend geluid geeft tijdens het branden, zoals een openhaard. De Medium candle is 10 cm breed en 11,5 cm hoog en heeft ongeveer 60 branduren.

Bijzonderheden aan deze kaars zijn uiteraard de houten lont en het feit dat Iedere kaars gemaakt is van zeer hoge kwaliteit sojawas. Hierdoor zal de kaars een mooie en vooral schone verbranding hebben en vele branduren.

Van de WoodWick Warm Wool zijn in Nederland en België naast de Medium Candle ook de Large Candle, de Mini Candle, de HearthWick Ellipse en wax melts verkrijgbaar.

Onze tip: Laat iedere WoodWick kaars lang genoeg branden zodat de hele bovenlaag van de kaars (van rand tot rand) kan smelten. De kaars zal gelijkmatig opbranden en uiteindelijk langer en mooier branden.

Aanvullende Informatie

Merk WoodWick

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: WoodWick Warm Wool Medium Candle

WoodWick Warm Wool Medium Candle

EUR

€ 21,95

0