Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

WoodWick Honeysuckle Hearthwick Ellipse

Meer Views

WoodWick Honeysuckle Hearthwick Ellipse

Beschikbaarheid: In voorraad

WoodWick Honeysuckle Hearthwick Ellipse

76071

...
€ 32,95

Details

WoodWick Ellipse Candle Honeysuckle

De geur van de WoodWick Honeysuckle Hearthwick Ellipse is die prachtige geur van delicate zoete kamperfoelie, zoals die in het voorjaar in volle bloei staat.

Deze WoodWick Honeysuckle Hearthwick Ellipse komt in een stevig glazen pot en heeft een houten afsluitdop, die bij het branden als onderzetter kan dienen. Is deze kaars eenmaal opgebrand, dan heb je zo een ideale bewaarpot. Iedere WoodWick geurkaars heeft een houten lont, waardoor de lont een zacht knisperend geluid geeft tijdens het branden, zoals een openhaard. De Hearthwick Ellipse candle is 11,5 cm breed en 19,5 cm lang  en 9 cm hoog. Dit model heeft ongeveer 50 branduren.

Bijzonderheden aan deze kaars zijn uiteraard de houten lont en het feit dat Iedere kaars gemaakt is van zeer hoge kwaliteit sojawas. Hierdoor zal de kaars een mooie en vooral schone verbranding hebben en vele branduren. Kaarsen waren nog nooit zo decoratief als nu, met de zeer mooi vormgegeven WoodWick geurkaarsen.

Van de WoodWick Honeysuckle zijn in Nederland en België naast de Hearthwick Ellipse ook de Large Candle, de Medium Candle, de Mini Candle en wax melts verkrijgbaar.

Onze tip: Laat iedere WoodWick kaars lang genoeg branden zodat de hele bovenlaag van de kaars (van rand tot rand) kan smelten. De kaars zal gelijkmatig opbranden en uiteindelijk langer en mooier branden.

Aanvullende Informatie

Merk WoodWick

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: WoodWick Honeysuckle Hearthwick Ellipse

WoodWick Honeysuckle Hearthwick Ellipse

EUR

€ 32,95

0