Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

WoodWick Evening Onyx Large Candle

Meer Views

WoodWick Evening Onyx Large Candle

Beschikbaarheid: In voorraad

WoodWick Evening Onyx Large Candle

93050

...
€ 32,95

Details

WoodWick Evening Onyx Large Candle

De WoodWick Evening Onyx is een bijzondere geurcombinatie van Jasmijnblad, Zwarte Orchidee en Sandelhout. Een mooie, tikkeltje mysterieuze geur van WoodWick.

Deze WoodWick Eveing Onyx Large Candle komt in een stevig glazen pot en heeft een houten afsluitdop, die bij het branden als onderzetter kan dienen. Is deze kaars eenmaal opgebrand, dan heb je zo een ideale bewaarpot. Iedere WoodWick geurkaars heeft een houten, waardoor de lont een zacht knisperend geluid geeft tijdens het branden, zoals een openhaard. De Large candle is 10 cm breed en 17,5 cm hoog en heeft ongeveer 130 branduren.

Bijzonderheden aan deze kaars zijn uiteraard de houten lont en het feit dat Iedere kaars gemaakt is van zeer hoge kwaliteit sojawas. Hierdoor zal de kaars een mooie en vooral schone verbranding hebben en vele branduren.

Van de WoodWick Evening Onyx zijn in Nederland en België naast de Large Candle ook de Medium Candle, de Mini Candle, de HearthWick Ellipse en wax melts verkrijgbaar.

Onze tip: Laat iedere WoodWick kaars lang genoeg branden zodat de hele bovenlaag van de kaars (van rand tot rand) kan smelten. De kaars zal gelijkmatig opbranden en uiteindelijk langer en mooier branden.

Aanvullende Informatie

Merk WoodWick

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: WoodWick Evening Onyx Large Candle

WoodWick Evening Onyx Large Candle

EUR

€ 32,95

0