Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Parfum Berger - Cube Soap Memories

Meer Views

Parfum Berger - Cube Soap Memories

Beschikbaarheid: In voorraad

De Parfum Berger Cube Soap Memories (Savon d'Autrefois) is een zuivere geur denkend aan een heerlijk bad. Geuren als ...

€ 18,00

Details

De Parfum Berger Cube Soap Memories (Savon d'Autrefois) is een zuivere geur denkend aan een heerlijk bad. Geuren als Oranje Bloesem, Pioenroos en onder andere Katoen komen in harmonie samen en worden tot slot licht verfraaid met een tint van zoete amandel en Patchouli. De glazen kubus is transparant en heeft een verzilverde sierring. De stokjes zijn vervaardigd met polymeertechniek en zorgen voor een optimale diffusie van het parfum zonder dat de oplossing verkleurt, ze zijn zwart van kleur.

Deze huisparfum van Parfum Berger is opgebouwd in drie delen. Deze drie delen, de topnoot, de middennoot en de basisnoot geven de noten aan die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd.

Topnoot : Lelietjes van Dalen, Oranje Bloesem
Middennoot : Pioenroos, Katoen Bloem
Basisnoot : Zoete Amandel, Patchouli

De Cube van Parfum Berger heeft een inhoud van 125 ml. Afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die je gebruikt, zal je 6 weken tot 3 maanden kunnen genieten van de heerlijke geurverspreiding. We raden aan met 4 stokjes te beginnen.

Aanvullende Informatie

Merk Parfum Berger

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Parfum Berger - Cube Soap Memories

Parfum Berger - Cube Soap Memories

EUR

€ 18,00

0