Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Lampe Berger Startset Cube

Meer Views

Lampe Berger Startset Cube

Beschikbaarheid: In voorraad

Lampe Berger Startset Cube

003398

...
€ 42,50

Details

Lampe Berger Startset Cube

De Lampe Berger Startset Cube, of met de officiële naam Lampe Berger Essentielle Cube, is dit één van de bekendste en meest succesvolle branders van Lampe Berger. De Essentielle Cube past in iedere ruimte en met zijn prijs is het tevens een mooi starterspakket om kennis te maken met Lampe Berger. Door de geschenkverpakking is de Lampe Berger Cube een mooi cadeau om uzelf, vrienden, bekenden of collega's cadeau te geven. Maak op deze manier kennis met de producten, werking en vooral geuren van Lampe Berger. Voor een zeer aantrekkelijke prijs ervaart u nu zelf de werking en geurverspreiding van Lampe Berger, de Cube wordt nu inclusief de parfums 180 ml neutral en een flesje Gardens on the Riviera van 180 ml geleverd.

Deze verpakking bestaat uit een afsluitdop, een sierdop, het Lampe Berger Air Pur System, een gebruiksaanwijzing voor de Lampe Berger brander, een trechter, een flesje 180 ml neutral en een flesje  van 180 ml Gardens on the Riviera.

Kenmerken:
Breedte in centimeter: 7,5 cm
Diepte in centimeter: 7,5 cm
Hoogte in centimeter: 16 cm
Kleur: Helder
Materiaal: Glas
Inhoud brander: 380 ml

De Lampe Berger branders kunnen alleen gebruikt worden met Lampe Berger parfums.

Aanvullende Informatie

Merk Lampe Berger

Klantbeoordelingen

HELEMAAL GEWELDIG!!! Recensie door Rebecca
Ik heb lang getwijfeld of ik een Lampe Berger zou kopen.... Ik heb er nu één en ik snap niet waarom ik zo lang gewacht/getwijfeld heb. Wat een GEWELDIG ding zeg!! Ik wil nooit meer zonder. Echt een aanrader, voor iedereen die nog twijfelt. Gewoon doen! (Geplaatst op 09-06-2016)
Top product Recensie door Miranda
Ideaal met huisdieren! Timeless Rose is mijn favoriete geur. Product was netjes verpakt en binnen 2 dagen thuisbezorgd. Ga zo door! (Geplaatst op 31-05-2016)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Lampe Berger Startset Cube

Lampe Berger Startset Cube

EUR

€ 42,50

0

2