Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Lampe Berger huisparfum Neutral 500 ml

Meer Views

Lampe Berger huisparfum Neutral 500 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

Lampe Berger huisparfum Neutral (Neutre Essentiel).

115012

...
€ 15,95

Details

Lampe Berger huisparfum Neutral

De Lampe Berger huisparfum Neutral (Neutre Essentiel) kan geen parfum genoemd worden. Dit is een neutrale vloeistof waar geen parfum aan toegevoegd is. Ook al is er geen parfum aan toegevoegd, blijft deze olie onmisbaar in elk huis. Uiteraard heeft de Neutre Essentiel dezelfde kenmerken van de parfums, het verdrijft de onplezierige luchtjes maar dan zonder te parfumeren. Ook maakt het mogelijk om de intensiteit van de andere Lampe Berger parfums te regelen door deze parfums te verdunnen met de Neutre Essentiel.

De Neutre Essentiel wordt gebruikt wanneer je:
Van geur wilt wisselen, met deze olie kun je de lont schoonmaken van parfum resten van de vorige geur.

Hoe dan?
Giet eerst een beetje neutrale vloeistof in de lamp en laat de Lampe Berger brander dan ongeveer 20 minuten branden. Naast dat de lont hierdoor goed wordt gereinigd, optimaliseer je het functioneren van de steen en verleng je ook nog eens de levensduur!

Indien je de geur te sterk vindt, kun je de intensiteit verlagen door de Neutre Essentiel door de parfum te mengen. De werking blijft hetzelfde alleen de geur zal minder overheersen of aanwezig zijn.

Wil je helemaal geen parfum in huis gebruiken, maar toch de lucht zuiveren? Dat is mogelijk door enkel de neutrale vloeistof te gebruiken. Deze zal de vieze geurtjes laten verdwijnen zonder de ruimte te parfumeren.

Deze fles van 500 ml staat gelijk aan 20 branduren met 80 uur geurverspreiding. De Neutral is ook in 1000 ml verkrijgbaar, klik hier.

Aanvullende Informatie

Merk Lampe Berger

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Lampe Berger huisparfum Neutral 500 ml

Lampe Berger huisparfum Neutral 500 ml

EUR

€ 15,95

0