Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Geurstokjes

Geurstokjes (ook wel reed diffusers genoemd) zijn een makkelijke en vaak ook een decoratieve manier om een ruimte in huis heerlijk te laten ruiken. Het gebruik van de reed diffusers is eenvoudig, plaats de stokjes (reeds) in de fles. Hierdoor zullen de stokjes de geurolie absorberen en door de capillaire werking de heerlijke geur verspreiden. Zodra de geurstokjes zijn verzadigd door de geurolie, zal de geur zich constant verspreiden. Zo nu en dan de stokjes draaien zal de geurverspreiding bevorderen.

Het aantal geurstokjes dat je gebruikt bepaalt hoelang je met een fles geurolie doet. Hoe meer geurstokjes hoe meer parfum er verspreid wordt.  Dus afhankelijk van het aantal reeds, kun je 3 tot 4 maanden plezier hebben van je geursokjes.

Wij hebben 2 merken geurstokjes (reed diffusers) in onze webshop, namelijk van Ashleigh & Burwood en Parfum Berger. Van beide merken zijn naast de complete sets, waarbij de glazen flesjes gevuld zijn met geurolie en bijpassende reeds, ook navullingen verkrijgbaar.

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3