Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Geurstokjes

Geurstokjes

Geurstokjes (ook wel reed diffusers genoemd) zijn een makkelijke en vaak ook een decoratieve manier om een ruimte in huis (gedeeltelijk) heerlijk te laten ruiken. Het gebruik van de reed diffusers is eenvoudig, plaats de stokjes (reeds) in de fles. Hierdoor zullen de stokjes de geurolie absorberen en door de capillaire werking de heerlijke geur verspreiden. Zodra de geurstokjes zijn verzadigd door de geurolie, zal de geur zich constant verspreiden. Zo nu en dan de stokjes draaien zal de geurverspreiding bevorderen.

Het aantal geurstokjes dat je gebruikt bepaalt hoelang je met een fles geurolie doet. Het is eigenlijk wel logisch, maar we merken dat het niet altijd bij iedereen bekend is. Maar het principe werkt alsvolgt: Hoe meer geurstokjes je gebruikt, hoe meer parfum er verspreid wordt, maar ook verbruikt wordt.  Dus afhankelijk van het aantal reeds, de grootte van het potje en het merk kun je 3 tot 4 maanden plezier hebben van je geurstokjes.

Wij hebben van 3 merken de geurstokjes (reed diffusers) in onze assortiment opgenomen, namelijk van Millefiori Milano, Ashleigh & Burwood en Parfum Berger. We hebben van ieder merk een uitgebreid assortiment aan geuren. Voor ieder merk geldt dat we naast de complete set geurstokjes, dus een gevuld glazenpotje met aparte bijpassende reeds, ook de navullingen hebben. Hierdoor kun je iedere keer weer genieten van je favoriete geur zonder dat je steeds een nieuwe set hoeft te kopen.

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3