Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Greenleaf geurzakje Classic Linen

Meer Views

Greenleaf geurzakje Classic Linen

Beschikbaarheid: In voorraad

Greenleaf geurzakje Classic Linen

GL902498

...
€ 3,25

Details

Greenleaf geurzakje Classic Linen

De geur van het Greenleaf geurzakje Classic Linen is een combinatie van een frisse lucht en zuiver water, die zijn subtiel vermengd tot een schone lente frisse geur voor iedere ruimte.

Deze geurzakjes geuren minimaal een half jaar. Daar hoeft u weinig voor te doen. Alleen af en toe even omschudden en de verpakking dicht laten. De zakjes zijn met veel zorg ontworpen. Door de mooie designs op de verpakking kunt u ze neerzetten waar u wilt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, het toilet, maar ook in de badkamer en slaapkamer en vergeet vooral de auto niet. U zult merken dat de geur zich door de door u gekozen ruimte verspreidt.

Let er wel op dat de zakjes rechtop neergezet worden, anders kunnen ze door het uitlopen van olie schade veroorzaken aan uw meubilair. Lees even de achterkant van de verpakking. Natuurlijk kunt u ook een zakje openen en wat korreltjes in de stofzuigerzak doen voor een lekkere geur in huis, maar let wel, eenmaal geopend zal de geur eerder verdwijnen.

Bij een bestelling van 5 of minder geurzakjes rekenen wij de kosten voor het verzenden van een brievenbuspakketje. Bij bestellingen vanaf 6 stuks rekenen wij de kosten van het verzenden van een pakket.

Aanvullende Informatie

Merk Greenleaf

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Greenleaf geurzakje Classic Linen

Greenleaf geurzakje Classic Linen

EUR

€ 3,25

0