Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Greenleaf

Greenleaf geurzakjes

De Greenleaf geurzakjes geuren 9 tot 12 maanden. Het enige dat je af en toe moet doen is het geurzakje om te schudden en de verpakking dicht te laten. Zoals je mag verwachten van Greenleaf zijn de geuren met zorg samengesteld, dit geldt ook voor de verpakkingen van de Greenleaf geurzakjes. De kwaliteit van Greenleaf zie je ook terug in de geurzakjes, ze blijven hun geuren gewoon lang verspreiden.

De Greenleaf geurzakjes hebben stuk voor stuk een mooie verpakking waardoor elk geurzakje, naast dat ze het huis heerlijk laten ruiken, ook nog een mooi decoorstuk zijn. Denk aan de woonkamer, slaapkamer, het toilet maar ook de badkamer of de hal en vergeet vooral de auto niet. Je zult merken dat de geur langzaam in de ruimte verspreid wordt.

Mocht je geurzakjes weg willen gooien omdat ze te weinig geur afgeven, onthoudt dan de volgende tip. Bij het gebruiken van een nieuwe stofzuigerzak, knip je het Greenleaf geurzakje open en strooi de de inhoud (korrels) op de grond en zuigt deze op met de stofzuiger. Nu zal je huis bij elke schoonmaakbeurt lekker gaan ruiken.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst