Yankee Candle Aanbieding SeptemberAfbeeldingsresultaat voor yankee candle fragrance of the month mulberry fig delight

Het weer begint al steeds minder zomers aan te voelen en je merkt langzaamaan dat we richting de herfst gaan. Dat is meteen goed nieuws, herfst betekent het begin van het seizoen om weer heerlijk veel kaarsen aan te steken. Dus dan komt de Yankee Candle Aanbieding September als geroepen. De vakanties zijn voorbij en die vallen toch altijd wel duurder uit dan verwacht en dus komt een aanbieding op je geurkaarsen dan als geroepen. We hebben weer 2 heerlijke geuren die deze maand met korting zijn.

De ene geur is de Yankee Candle Mulberry Fig Delight die als een verleidelijke schaal met fruit zoals sappige moerbeien en vers geplukte vijgen ruikt. De andere geur is de Yankee Candle Warm Cashmere  is de kalmerende geur van  sandelhout en exotische patchouli.  

De hele maand september zijn deze 2 heerlijke geuren verkrijgbaar met 25 % korting. Sluit je vakantie gevoel aff door één van deze twee heerlijke aanbiedingen en bespaar nog iets op je geurkaars. Ben je benieuwd naar wat die 25 % korting dan werkelijk inhoudt? Nou gewoon deze prijzen!

Large Jar € 29,75 Nú  € 22,30
Medium Jar € 24,75 Nú € 18,55
Small Jar € 12,95 Nú € 9,70
Votive € 2,60 Nú € 1,95
Tart € 2,00 Nú € 1,50
Tea Lights € 9,95 Nú € 7,45

De aanbieding geldt voor de gehele maand of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij om deze heerlijke geuren voor deze aanbiedingsprijs te krijgen!