Yankee Candle aanbieding Oktober

Yankee Candle aanbieding oktober

De maand oktober is weer gestart, du weer 2 nieuwe geuren in de aanbieding. Voor deze maand zijn het 2 heerlijke geuren, tenminste wij vinden ze zelf deze keer heerlijk! Deze 2 geuren zijn heerlijk divers, zo is de Cinnamon Stick die heerlijke geur van kaneel. Tenminste wij houden hier ontzettend van, hoe heftiger de kaneel hoe beter... De autumn Night is het tegenovergestelde, veel minder aanwezig als de kaneelgeur van de Cinnamon Stick. Heerlijke geur voor de herfstige avonden.

Zoal gezegd vinden wij het twee toppers en we hopen dat je het met ons eens bent. Doordat ze nu beiden als de Yankee Candle Fragrance of the Month verkrijgbaar zijn kun je ze eens proberen tegen met korting. Ze zijn namelijk deze maand verkrijgbaar met 25 % korting. Deze aanbieding geldt alleen in de maand Oktober, dus wacht niet te lang en kom ze ruiken.

Voor diegene die niet in de geleggenheid zijn om in de winkel langs te komen om een ware geurervaring op te doen, dan biedt onze webshop de uitkomst. Daar zijn ze natuurlijk ook verkrijgbaar. Voor de Yankee Candle aanbieding kun je hier terecht.