Yankee Candle Aanbieding Oktober

We hebben weer 2 heerlijke geuren in de maandelijkse Yankee Candle aanbieding. Met af en toe alweer dat heerlijke herfstige weer en dus weer een mooi excuus om je favoriete geurkaars(en) aan te steken en misschien al een beetje voor te bereiden om de nog donker wordende dagen. Dus dan komt de Yankee Candle Aanbieding Oktober weer als geroepen. De hele maand 2 heerlijke herfstige geuren met korting.

Voor deze keer is er gekozen voor de geuren Yankee Candle Shea Butter, een romige geur met een vleugje van prachtige fruitbloesems en de Yankee Candle Autumn Glow, de geur van citrus die subtiel is gecombineerd met herfstbloesem en kruiden en toevoegingen van patchouli, tonkaboon en amber.   

Als een geur de Fragrance of the Month is, betekent dat deze geuren de hele maand oktober verkrijgbaar zal zijn met 25 % korting. Ben je benieuwd naar wat die 25 % korting dan werkelijk inhoudt? Nou gewoon deze prijzen!

Large Jar € 29,75 Nú  € 22,30
Medium Jar € 24,75 Nú € 18,55
Small Jar € 12,95 Nú € 9,70
Votive € 2,60 Nú € 1,95
Tart € 2,00 Nú € 1,50
Tea Lights € 9,95 Nú € 7,45

De aanbieding geldt voor de gehele maand of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij om deze heerlijke geuren voor deze aanbiedingsprijs te krijgen!

yankee candle fragrance of the month oktober