Yankee Candle Aanbieding Augustus

Het is alweer augustus en ook voor deze maand is er weer die heerlijke Yankee Candle aanbieding augustus. Dus ook nu weer 2 geuren, waarvan er één bekende geur is voor ons en de andere een totaal nieuweis. Wij hebben zelf ook weer even kunnen genieten van een nieuwe geur. Bekijk hier de Yankee Candle Aanbieding Augustus!

De geur van Yankee Candle Midsummers Night is een warme en kruidige geur met tonen van muskus, patchoeli, salie en mahonie. De geur van Yankee Candle Lake Sunset is een frisse geur die je meeneemt naar de serene schoonheid van de zonsondergang weerspiegelend over het blauwe water.

De hele zomerse augustus maand zijn deze 2 geuren verkrijgbaar met 25 % korting. Hoe heerlijk kun je van je zomer genieten, dan met één van deze 2 heerlijke geuren. Ben je benieuwd naar wat die 25 % korting dan werkelijk inhoudt? Nou gewoon deze prijzen!

Large Jar € 29,75 Nú  € 22,30
Medium Jar € 24,75 Nú € 18,55
Small Jar € 12,95 Nú € 9,70
Votive € 2,60 Nú € 1,95
Tart € 2,00 Nú € 1,50
Tea Lights € 9,95 Nú € 7,45

De aanbieding geldt voor de gehele maand of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij om deze heerlijke geuren voor deze aanbiedingsprijs te krijgen!

Yankee Candle Aanbieding Augustus