Woodwick winkel

We doen er alles aan om je het makkelijk te maken in onze webshop. Om die reden introduceren we vanaf heden onze WoodWick winkel. In dit deel van de webshop vind je alles terug dat met WoodWick te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar die heerlijke WoodWick geurkaarsen, de WoodWick wax melts of juist naar die leuke WoodWick accessoires, dat maakt niet uit.

Ons hele WoodWick geuren assortiment is hier terug te vinden en we hebben een zeer groot assortiment aan WoodWick! Alles staat op geur gesorteerd, kies je de geur dan zie je alles dat verkrijgbaar is in die geur.

Wij zijn, hoe kan het ook anders, grote fan van WoodWick. Gewoon omdat de kaarsen goed zijn, de geuren fantastisch en ze heerlijk lang meegaan en er ook nog eens heel sjiek uitzien. We steken de WoodWick geurkaars met een regelmaat zelf aan om heerlijk te genieten van het knisperende haardvuur geluidje en de mooie geur die verspreid wordt.

Onze WoodWick winkel staat helemaal in het teken van gemak met een duidelijk overzicht van alle geuren. Gemakkelijk en overzichtelijk!

WoodWick Large Candle WoodWick Medium Candle WoodWick Mini Candle
WoodWick Ellipse Candle WoodWick Wax Melts WoodWick Geuren
WoodWick Accessoires WoodWick Aanbieding WoodWick Trilogy
WoodWick Reserve WoodWick SmartGel WoodWick SALE