WoodWick Top 3 maart

WoodWick Top 3 maart

Kost het jou ook altijd zoveel moeite en begint het je te duizelen op het moment dat je een lichtelijke vorm van keuzestress krijgt bij het kiezen van een nieuwe WoodWick geur?? Dat klinkt ons niet gek, we merken het veel bij mensen als ze hier een nieuwe geur proberen uit te zoeken. De keuze is natuurlijk ook enorm en dat maakt het dan ook wel wat lastiger. Geen nood, wij bieden je een oplossing... Wij introduceren de WoodWick Top 3 maart 2018.

Met deze Top 3 proberen we je een beetje te helpen om de keuzestress te overwinnen. Hopelijk vind je hierdoor net even iets makkelijker een nieuwe geurkaars. Dee Top 3 wordt niet door ons samengesteld, maar komt van onze klanten. We kijken naar de afgelopen maand om deze top 3 samen te stellen. Dus door onze klanten voor onze klanten. Hopelijk biedt dit een beetje hulp om met zoveel keuze toch te slagen voor een heerlijke WoodWick geurkaars.

De WoodWick Top 3 maart is een mooie top 3 met, ook voor ons, een verrassende uitslag. De bestverkochte geuren van vorige maand waren op nummer 3 de geur Black Cherry, de overduidelijke kersengeur. Nummer 2 is Patchouli, de klassieke geur van patchouli met een beetje vanille en amber. De overduidelijke nummer 1 is de geur Oudwood geworden, dit is een houtachtige geur met een beetje amber, vanille en wierook.

Zoals gezegd, voor ons een verrassende uitslag, maar gezien het weer wel weer te verklaren. Van deze 3 geuren zijn 2 toch wel winters te noemen, wat toch bij de winterse en koude dagen in februari past.