WoodWick Top 3 maart

WoodWick Top 3 april

In onze reeks 'Door onze klanten, voor onze klanten hebben we weer een nieuwe WoodWick Top 3 april gemaakt. Voor iedereen die of nieuwsgierig is naar wat anderen zoals branden of gewoon zelf niet weet wat je moet kiezen, is deze Top 3 samengesteld. Door onze klanten, voor onze klanten betekent niet meer dan dat we kijken naar de 3 meest gekochte geuren in onze winkel door onze klanten. Hierdoor heb je een mooi handvat om een keuze te kunnen maken. Je kunt uit één van deze 3 geuren kiezen in plaats van uit het volledige assortiment van 60 geuren. Hopelijk helpt dit bij het maken van een keuze.

Voor dee keer hebben we in de WoodWick Top 3 april, hoe kan het ook anders, weer 3 heerlijke geuren. De bestverkochte geuren van vorige maand waren op nummer één de geur WoodWick Vanilla & Sea Salt, de heerelijke geur van vanille bloesem en zeezout. De heerlijke nummer twee is de WoodWick Pure Comfort, de geur van gedroogde linnen. Op nummer drie is de WoodWick Magnolia terug te vinden, dit is de bloemige geur van magnolia.

We hebben het vorige maand al een beetje gehoopt, maar je ziet aan de Top 3 van deze maand dat het zomerse weer toch wel invloed heeft op de geur keuze. Het voorjaar is ook in deze Top 3 geslopen!