Uitleg van de Yankee Candle Scenterpiece

We hebben de Yankee Candle Scenterpiece nu ook in ons assortiment opgenomen. Bij het bedenken van dit systeem heeft gemak als basis doel gestaan. De voordelen van de Scenterpiece warmer zijn vooral gemak in gebruik, makkelijk van geuren kunnen wisselen, geen vuur nodig, de bekende (kwaliteits)geuren van Yankee Candle. Met deze uitleg van de Yankee Candle Scenterpiece zullen we je laten zien dat de Scenterpiece een mooi systeem is voor iedereen die van geuren houdt. Klik op onderstaande banner om de Scenterpiece warmers en Melt Cups te bekijken.

Uitleg van de Yankee Candle Scenterpiece

Het gebruik van de Scenterpiece is eigenlijk zo makkelijk dat je in 3 stappen klaar bent. De Scenterpiece is een apparaat dat de Yankee Candle Melt Cups verwarmt, waardoor de geur vrijkomt. Bij dit systeem heb je geen vuur en brandende kaarsen. Dat maakt het geschikt voor iedereen en voor elke ruimte in huis. Doordat hetsysteem electrisch is is het mogelijk om een timer te hebben. Je kunt dus zelf instellen hoelang je het wilt gebruiken.

Hoe werkt de Scenterpiece?

Uitleg van de Yankee Candle Scenterpiece Stap 1.

Kies één van de Scenterpiece Warmers en één of meerdere geuren uit het Scenterpiece Melt Cup assortiment.

Stap 2.Uitleg van de Yankee Candle Scenterpiece

Doe je gekozen Scenterpiece Melt Cup in je Scenterpiece Warmer. Steek de stekker in het stopcontact en zet de timer op 3, 6 of 9 uur.

Uitleg van de Yankee Candle Scenterpiece

Stap 3.

Nu is het tijd om te genieten van je favoriete geur. De Scenterpiece zal ernu voor zorgen dat je hele huis heerlijk gaat ruiken. Onze tip is dan ook om lekker relaxt op de bank te genieten van de geur, bij voorkeur met een goed boek.

Wil je een andere geur? Verwissel de cup met een andere geur en de rest gaat vanzelf. Na de gekozen tijd gaat het systeem uit en zal de wax in de cup stollen.

Begrijp je nu waarom dit systeem gemaakt is voor gemak.. De voordelen op een rijtje:

- Je hebt er geen omkijken naar.
- Je hoeft niets schoon te maken.
- Je hebt geen vuur in huis aan staan dat je niet onbeheerd kunt laten.
- Het systeem heeft een timer, waardoor het vanzelf uitgaat.
- Gemakkelijk van geur wisselen.
- Yankee Candle geuren en kwaliteit.

Al met al dus gewoon een heerlijk apparaat om in huis te hebben.

Bekijk ons assortiment Yankee Candle Scenterpiece WarmersYankee Candle Scenterpiece

Bekijk ons assortiment Yankee Candle Scenterpiece Melt CupsYankee Candle Scenterpiece Melt Cup