Onze huisparfum top 5 april

Lampe Berger top 5 april

We hebben voor de april weer een nieuwe top 5 samengesteld, deze keer hebben we hem anders samengesteld dan normaal. Misschien heb je het al op de Facebook pagina kunnen lezen, maar we deze maand een stagiaire in de winkel die ons ondersteunt in de dagelijkse dingen van de winkel. Wij hebben onze stagiaire, Iris, op één van haar eerste dagen meteen gevraagd om uit alle geuren van Lampe Berger een keuze te maken en haar favoriete parfums op te schrijven. Op ons verzoek heeft ze haar Lampe Berger top 5 april samengesteld, hopelijk worden haar favorieten geuren ook die van jou?

Haar top 5 ziet er alsvolgt uit:
Op nummer 5 heeft zij gekozen voor de Orange Cinnamon, een geur met de frisheid van zuidvruchten, met kruiden en gekonfijte vruchten, gecombineerd met amber en witte muskus.
Haar nummer 4 is de Ocean Breeze, een heerlijke fruitige cocktail gecombineerd met de frisheid van exotische vruchten en de heerlijke geur van bossen.
Nummer 3 is de Sensual Bouquet, een heerlijke sensuele rozengeur.
Haar nummer 2 is de Floral Passion, is een zoete bloemig en fluweelzacht parfum.
Benieuwd geworden naar haar favoriete geur van Lampe Berger? Zij heeft gekozen voor de Paris Chic, deze geur ervaar je als een onweerstaanbaar boeket met verse bloemen.

Benieuwd naar haar keuze? Kom ze eens ruiken in de winkel. Zit jouw favoriete geur niet in haar top 5? Dat kan, gelukkig ervaart iedereen geuren anders. Daarom  hebben we alle geuren in zowel de winkel als in de webshop. Bekijk alle Lampe Berger huisparfums in onze webshop.