Lampe Berger Top 3 maart

Lampe Berger top 3 maart

Dit artikel is eigenlijk voor iedereen die het erg lastig vind om een andere of nieuwe geur te kiezen uit ons grote Lampe Berger huisparfum assortiment. En wees eerlijk je hebt weleens zo'n dag dat het je niet wil lukken om een keuze te maken. Hoe meer je hebt te kiezen hoe lastiger het soms wordt. Dus met deze Lampe Berger top 3 maart 2018 helpen we je met die altijd lastige opgave, het kiezen van een nieuwe Lampe Berger huisparfum! Handig toch?!

Voor deze Lampe Berger Top 3 maart hebben we de volgende geuren voor je. De absolute nummer één deze keer is de Lampe Berger huisparfum Silk Touch, deze geur is zacht, delicaat en bloemig. Op de tweede plaats staat de Lampe Berger huisparfum Velvety Suede, dit is een kruidige en houtachtige geur. Als derde is de Lampe Berger huisparfum Soap Memories, deze geur is een zuivere geur die doet denken aan een heerlijk bad.

Onze top 3 overzichten worden samengesteld voor onze klanten, door onze klanten. We kijken voor dit overzicht naar de verkopen van de voorgaande maand door onze klanten. Hopelijk heb je hier iets aan gehad om te helpen bij het kiezen.