Lampe Berger Top 3 april

Lampe Berger top 3 april

We proberen met deze reeks aan artikelen iedereen een handje te helpen bij het kiezen van een nieuwe Lampe Berger huisparfum. Vind je het lastig om uit al die geuren, we hebben er meer dan 50, een keuze te maken? We begrijpen dat als geen ander. We maken het namelijk dagelijks mee dat mensen overdonderd worden door de enorme keuze. Om het voor iedereen makkelijk te maken maken we iedere maand deze top3 van meest verkochte Lampe Berger huisparfums. Dus laat ons je helpen en gebruik deze Lampe Berger Top 3 april 2018 bij het maken van je keuze.

Benieuwd naar de keuze van onze klanten? Voor deze keer hebben we de volgende Top 3 samengesteld. Op de derde plek staat de nieuwe Lampe Berger huisparfum Cotton Caress, dit is vernieuwde katoen geur van Lampe Berger. Poederachtig en licht. Op de tweede plek hebben we de nieuwe en tijdelijke Lampe Berger huisparfum Elegant Parisienne staan. Deze geur is dit jaar speciaal gemaakt voor het 120 jarige bestaan van Lampe Berger en tijdelijk verkrijgbaar. Voor deze keer hebben we een echte nummer één, namelijk de Lampe Berger huisparfum Gardens on the Riviera , een heerlijke mengeling van frisse, groene en houtachtige geuren.

Onze top 3 overzichten worden samengesteld voor onze klanten, door onze klanten. We kijken voor dit overzicht naar de verkopen van de voorgaande maand gedaan door onze klanten in de winkel. Hopelijk heb je hier iets aan gehad om te helpen bij het kiezen.