Lampe Berger Parfum van de Maand Linen Blossom

Lampe Berger Parfum van de Maand Linen BlossomBegin Maart hebben we de nieuwe Lampe Berger Parfum van de Maand weer ontvangen. Dat betekent weer een hele weer heerlijk genieten van een Lampe Berger huisparfum tegen een voordelig tarief.

De Lampe Berger Parfum van de Maand is deze keer de nieuwe huisparfum Linen Blossom. Een heerlijk zacht en licht parfum, een gevoel van lente met viooltjes, lelietjes-van-dalen en vlas bloemen.

Zoals altijd is de Parfum van de Maand een liter fles. Deze kosten normaal € 27,-. Deze periode is de Linen Blossom tijdelijk verkrijgbaar in een
één liter fles voor maar € 20,-!

Ben je benieuwd geworden naar deze nieuwe huisparfum? Deze is uiteraard verkrijgbaar in de winkel, zo kun je deze geur eerst nog even ruiken. Voor iedereen die veel gehoord heeft over Lampe Berger, maar nog nooit ervaren? Geen probleem, we geven graag een uitleg met demonstratie. Kom gezellig langs en laat u overtuigen van de kracht van Lampe Berger. We hebben een zeer uitgebreid assortiment geuren  met alle verkrijgbare geuren op voorraad en de nieuwste branders!