Lampe Berger Moederdag Geschenkset

Lampe Berger Moederdag GeschenksetNet als ieder jaar maakt Lampe Berger speciaal voor Moederdag een mooie set die in een geschenkverpakking zit. Dus ook voor Moederdag 2018 heeft Lampe Berger weer een mooie brander ontworpen. Deze Lampe Berger Moederdag Geschenkset is speciaal voor dit jaar gemaakt en is beperkt verkrijgbaar, het moet natuurlijk wel een bijzondere brander blijven...

Deze geschenkset komt uiteraard ook weer met een parfum. Dat geeft natuurlijk veel leuker, dan wanneer er (later) eerst nog een huisparfum gekocht moet worden voordat de brander gebruikt kan worden. Voor dit jaar hebben ze de parfum gebruikt die voor het 120-jarig bestaan van Lampe Berger is uitgebracht. Dus een speciale geschenkset met een speciale huisparfum. Als dat geen mooi Moederdag cadeau is!

Deze mooie Lampe Berger Moederdag Geschenkset wordt compleet gemaakt met een flesje van 180 ml huisparfum Elegant Parisienne. De brander in deze set is de Lampe Berger brander Legend Amethyst en heeft een mooie amethyst paarse kleur en is geslepen als een edelsteen. Hier maak je iedereen blij mee.

Bestel deze mooie Moederdag set op tijd, zodat je deze ruim op tijd voor moederdag hebt.

Voor iedereen die niet bekend is met de Lampe Berger hebben wij een gebruiksaanwijzing Lampe Berger gemaakt. Lees deze eens rustig door.