We stellen deze Lampe Berger huisparfum top 3 samen naar aanleiding van de verkochte geuren van de vorige maand. Hierdoor kan het soms voorkomen dat het lijkt alsof we achter lopen met de geuren, omdat ze misschien niet helemaal synchroon lopen met het seizoen  / het weer. Deze lijst wordt gemaakt aan de hand van de vraag van onze klanten. Het leuke aan deze top 3 vinden wij dan ook dat deze naast heel erg verrassend is ook nog eens gemaakt wordt door iedereen.

Het doel van deze lijst is eigenlijk niets meer dan een tip voor iedereen die geen keuze kan maken of juist op zoek is naar een andere geur en niet echt weet wat ie wil. Zo heb je afwisselen en verrassende tips van mede Lampe Berger gebruikers die deze lijst hebben helpen samenstellen. Wij denken dat er ook op deze manier een vrij afwisselende top 3 elke keer gemaakt kan worden, omdat we verwachten dat niet elke maand dezelfde geuren gekocht zullen worden.

In deze top 3 voor de maand juni hebben wij de volgende 3 huisparfums die met kop en schouders boven de rest uitstaken.
De meest verkochte huisparfum van afgelopen maand was, en de duidelijke nummer één was de Miss Violet.
Op een goede tweede plek gevolgd door de huisparfum Mysterie Patchouli. Deze huisparfum kun je hier vinden.
Deze keer staat de Lampe Berger huisparfum Timeless Rose op een mooie 3e plek.

Als we deze top 3 bekijken dan valt ons vooral de 2e plek op. De parfum Patchouli is toch niet echt een geur die je zou verwachten in deze tijd van het jaar, zoals wel blijkt uit de andere 2 parfums. Die zijn toch meer gericht op het voorjaar, met de zachte bloemige geuren die het zijn.

Wat vind jij van deze top 3, kun je je hier een beetje in vinden? En heb je er iets aan gehad bij zoeken naar een andere geur? We horen het graag.