Handleiding Lampe Berger

In deze Handleiding Lampe Berger lees je terug hoe de Lampe Berger werkt. Je zult al snel begrijpen waarom de Lampe Berger zo bijzonder is, Een Lampe Berger is uniek door de exclusieve gepatenteerde brander, waarmee de Lampe Berger de binnenlucht zuivert en parfumeert zoals geen enkel ander systeem dat doet. Door de diffusie met katalyse worden immers de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren daadwerkelijk geëlimineerd. Door het unieke systeem zal de parfum direct verspreid worden en zal zelfs in een groot vertrek langdurig waarneembaar zijn.

Lampe Berger stelt twee lengten beschikbaar voor de diverse modellen, zodat deze optimaal werken en uiteraard ook nog eens hun esthetiek behouden. Voor de kleinere modellen is de lont 32 cm en verkrijgbaar in het blauwe doosje en voor de middelgrote tot grote modellen is er een lont van 47cm en is verkrijgbaar in het roze doosje.

Uiteraard is er een uitleg gegeven toen je de Lampe Berger hebt gekocht, maar dit kan misschien al een tijd geleden zijn of je hebt je Lampe Berger gekregen en hebt die uitleg niet meegekregen. Het leek ons handig om een gebruiksaanwijzing Lampe berger te plaatsen zodat iedereen voor de zekerheid nog even na kan lezen hoe het ook alweer in zijn werk ging.

Handleiding Lampe Berger

Reinigen en parfumeren: Het Ritueel

Het is simpel…

1. Vul de Lampe Berger ongeveer voor 1/3 met het door u gekozen Parfum de Maison van Lampe Berger Paris
2. Plaats de steen met de lont in het model en plaats de afsluitdop erop.
3. Bij gebruik van de brander voor de eerste keer, laat de brander dan de huisparfum minimaal 20 (tot 30) minuten intrekken.
4. De Lampe Berger is nu klaar voor gebruik, verwijder de afsluitdop en steek de brander aan.
5. De vlam moet minimaal 2 minuten branden (de steen wordt licht grijs) voordat de vlam uitgeblazen kan worden.
6. Plaats de sierdop op uw Lampe Berger waarna deze zal blijven gloeien en zijn functie zal uitvoeren.
7. De brander zal beetje voor beetje het gekozen parfum vrijgeven om de lucht te voorzien van een heerlijk parfum.
8. Gebruik de Lampe Berger 20 tot 30 minuten (*) om te genieten van de kracht van de Lampe Berger, namelijk de verspreiding van een heerlijke geur.
   (*1 min per m2)
9. Hierna kunt u de sierdop verwijderen en de afsluitdop op uw Lampe Berger plaatsen om uw Lampe Berger uit te zetten.