Geur van de Maand

Gemak dient de mens. We zijn altijd bezig om het gebruik van onze webshop voor iedereen gemakkelijk te houden. Daarom starten vanaf nu met een aparte pagina voor alle aanbiedingen met de Geurvan de Maand.

Dus vanaf nu kun je heel eenvoudig scrollen door de Lampe Berger aanbieding "Parfum van de Maand", maar tegelijkertijd bekijken welke WoodWick geuren met korting zijn om die dan weer te vergelijken met die heerlijke geuren met 25 % korting op de Fragrance of the Month kaarsen van Yankee Candle.

Dus wil je weten welke geuren er van Lampe Berger met korting worden aangeboden bekijk hier de Lampe Berger aanbieding Parfum van de Maand, deze geur wisselt ieder kwartaal. Heb je liever die heerlijk knisperende geurkaarsen van WoodWick met korting, bekijk dan de WoodWick Geur van de Maand. Dat zijn iedere maand 2 nieuwe geuren met 25 % korting. Gaat jou voorkeur uit naar die heerlijke geurkaarsen van Yankee Candle, dan kun je hier de Yankee Candle Fragrance of the Month vinden. Ook de geuren van de Yankee Candle aanbieding wisselen iedere maand.

Ben je nieuwsgierig naar de aanbieding van deze heerlijke merken, dan vind je hier alle Geur van de Maand aanbiedingen van Lampe Berger, WoodWick en Yankee Candle samen. Alles bij elkaar en makkelijk te bestellen, zoals je gewend bent. Vanaf 50 euro verzenden wij de bestelling gratis!

Geur van de Maand - Lampe Berger - WoodWick - Yankee Candle