WoodWick Geur van de Maand augustus

Met die hitte die we in juli hebben gehad, hebben we voor augustus weer 2 heerlijk verkwikkende geuren in de WoodWick Geur van de Maand augustus. Dit zijn 2 geuren die we nog niet in ons assortiment hadden, dus een extra reden om snel te bestellen of naar de winkel te komen!

Deze keer zijn de 2 Geur van de Maand geuren voor ons onbekende geuren, dus we hebben deze keer met nog iets meer verwachting uitgekeken naar deze zending. We starten deze warme agustus maand met de geuren WoodWick White Willow Moss en WoodWick Lemongrass & Lily. Wat ons betreft lekker verkwikkend en zacht, heerlijk voor op een mooie zomerse avond.

Wat je mag verwachten bij het ruiken van de geur van de WoodWick White Willow Moss is de geur van een fris wilgenbos vermengd met de geuren van neroli, patchouli en citroenschil. De WoodWick Lemongrass & Lily is de frisse geur van lemongrass vermengd met de geur van citroenschil.

Wacht niet te lang en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te betsellen. De korting van 25 % geldt de  gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Grijp er niet naast!

WoodWick Fragrance of the Month is 25% korting:
 

Large  € 29,95 nu € 22,45
Medium  € 19,95 nu € 14,95
Mini  € 11,95 nu € 8,95
Ellips € 32,95 nu € 24,75
Wax Melts  € 2,50 nu € 1,90

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

WoodWick Geur van de Maand augustus