Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Ashleigh & Burwood geurolie Sea Breeze

Meer Views

Ashleigh & Burwood geurolie Sea Breeze

Beschikbaarheid: In voorraad

Ashleigh & Burwood geurolie Sea Breeze

...
€ 3,95

Details

Ashleigh & Burwood geurolie Sea Breeze

De Ashleigh & Burwood geurolie Sea Breeze is een zachte frisse geur. In deze geur ruik je warme citrus in combinatie met pepermunt, alyssum en frangipani.Heerlijk zacht, net als een fris zeebriesje.

De Ashleigh & Burwood geurolie zit in een klein glazen flesje van 12ml en zijn allemaal herkenbar vierkant van model. De geuren in de geurolie zijn stuk voor stuk de bekende geuren van Ashleigh & Burwood die ze ook in de geurstokjes hebben of hebben gehad. Uiteraard hebben ook deze geuren de bekende kwaliteit die je mag vewachten van Ashleigh & burwood.  De geurolie is ideaal om te gebruiken in oliebranders, zie ons assortiment oliebranders, maar ook in de luchtbevochtigingssystemen.  

De Ashleigh & Burwood geurolie is makkelijk in gebruik. Voeg een paar druppels geurolie toe aan het water in de bovenkant van je brander. Vervolgens zet je een brandend theelichtje eronder. De hitte van het theelichtje zorgt ervoor dat het water (met de geurolie en dus de geur) langzaam verdampt. Door het verdampen van het water komt de geur van de geurolie vrij en zal je woonkamer heerlijk gaan ruiken.

Deze geurolie is enkel geschikt voor gebruik in een olie brander met een theelicht, niet voor katalytische branders!

Bij een bestelling van 5 of minder flesjes Ashleigh & Burwood geurolie rekenen wij de kosten voor het verzenden van een brievenbuspakketje. Bij bestellingen vanaf 6 stuks rekenen wij de kosten voor het verzenden van een pakket.

Aanvullende Informatie

Merk Ashleigh & Burwood

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Ashleigh & Burwood geurolie Sea Breeze

Ashleigh & Burwood geurolie Sea Breeze

EUR

€ 3,95

0

0